
קטלוג עיצובים לדפי סוכר וטרנספר
ניתן להדפיס אצלנו דפי סוכר וטרנספר לעוגה,
דף עם עיגולים חתוכים לקאפקייקס,
דמויות מוכנות לעוגה ועוד..
ניתן לבחור עיצוב מהקטלוג שלנו או לשלוח תמונה אישית / עיצוב מוכן
למייל: info@funcake.co.il או לווצאפ
ניתן לשנות כיתוב קיים.
הדפסת דף כוללת הוספת שם וגיל בלבד,
אם תרצו שנעצב לכם את הדף – העלות היא 50 ₪ כולל הדפסה
גודל הדף A4 או עיגול קוטר 20 ס״מ.
הזמנות בווצאפ,
איסוף מנווה יהושע 16, רמת גן
(אין משלוחים לדפים)
הדפסת דף - 35 ₪ | 2 דפים - 60 ₪ | 12 עיגולים חתוכים לקאפקייקס - 45 ₪ | 12 עיגולים מוכנים עם בצק סוכר לקאפקייקס - 60 ₪ | 7 דמויות מוכנות לעוגה - 120 ₪ (גודל בינוני)
עיצובים לבנות
עיצובים לבנות
לגלריהעיצובים לפעוטות
עיצובים לפעוטות
לגלריהעיצובים לבנים
עיצובים לבנים
לגלריהעיצובים שונים
עיצובים שונים
לגלריהדמויות טרנספר לעוגה
דמויות טרנספר לעוגה
לגלריהעיגולים לקאפקייקס
עיגולים לקאפקייקס
לגלריהעיצובים לבנות
עיצובים לבנות
לגלריהעיצובים לבנים
עיצובים לבנים
לגלריהדמויות טרנספר לשוקולד
דמויות טרנספר לשוקולד
לגלריהעיצובים שונים
עיצובים שונים
לגלריהעיצובים לפעוטות
עיצובים לפעוטות
לגלריהעיגולים לקאפקייקס
עיגולים לקאפקייקס
לגלריהעלויות:
|הדפסת דף – 35 ₪ | 2 דפים – 60 ₪|
12 עיגולים חתוכים לקאפקייקס – 45 ₪|
12 עיגולים מוכנים עם בצק סוכר לקאפקייקס – 60 ₪| 7 דמויות מוכנות לעוגה – 120 ₪ (גודל בינוני)
הוראות שימוש בדף סוכר:
גוזרים את השוליים הלבנים (אם מזלפים קצפת, אין צורך לגזור), מקלפים בזהירות את השקף ומניחים על העוגה (על ציפוי גנאש ולא על קצפת), ניתן לשמור את העוגה עם הדף במקרר, לפני כן שומרים את הדף מחוץ למקרר בשקית אטומה.
טיפ מת(ו)קתק
כדי שהתמונה לא תתפוס לחות ותראה מקומטת על העוגה, יש ליצור הפרדה בין התמונה האכילה לעוגה. ממיסים שוקולד לבן עם חמאת קקאו, (אפשר גם עם צימקאו לבן) הופכים את הדף, מורחים בעזרת פלטה קטנה על כל הדף, מחכים שהצימקאו יתקשה ומניחים על העוגה.
הוראות שימוש בדף סוכר:
גוזרים את השוליים הלבנים (אם מזלפים קצפת, אין צורך לגזור), מקלפים בזהירות את השקף ומניחים על העוגה (על ציפוי גנאש ולא על קצפת), ניתן לשמור את העוגה עם הדף במקרר, לפני כן שומרים את הדף מחוץ למקרר בשקית אטומה.
טיפ מת(ו)קתק
כדי שהתמונה לא תתפוס לחות ותראה מקומטת על העוגה, יש ליצור הפרדה בין התמונה האכילה לעוגה. ממיסים שוקולד לבן עם חמאת קקאו, (אפשר גם עם צימקאו לבן) הופכים את הדף, מורחים בעזרת פלטה קטנה על כל הדף, מחכים שהצימקאו יתקשה ומניחים על העוגה.