איך להכין נשיקות ממותגות?

כדי להכין בעצמכם נשיקות ממותגות תצטרכו מספר דברים:

נשיקות ממותגות לראש השנה

אופן ההכנה:

מכינים מרנג שוויצרי:

ל-2 דפים בתבנית יש צורך ב-3 חלבונים מביצים גדולות – בערך 110 גרם חלבון 
היחס של הסוכר הוא פי 2.
שמים את הסוכר והחלבונים בקערה על סיר עם מים על הגז (בן מארי) וטורפים בערך 8 דקות עד להמסת הסוכר, רצוי למדוד עם מדחום ולהסיר מהגז כשמגיעים ל- 55 מעלות, (אם אין מדחום, בודקים עם האצבע אם אין גרגירי סוכר בתחתית הקערה אחרי 7-8 דקות)
לאחר שהסרנו את הקערה מהסיר צריך לנגב אותה מהמים ולהעביר את החלבונים והסוכר לקערת מיקסר.
מקציפים במהירות גבוהה כ- 10 דקות עד לקבלת מרנג יציב מאוד ומבריק.
מעבירים את המרנג לשקית זילוף עם צנטר שאתם אוהבים (משונן, חלק, כוכב)
ומזלפים על שקף הטרנספר קרוב מאוד להדפסה, על הצד המחוספס, אין צורך בנייר אפייה.
אופים בטורבו 80 מעלות למשך שעתיים וחצי.
ישנם תנורים שיש צורך להשאיר דלת מעט פתוחה כדי שהלחות תצא.

דגשים וטיפים:

בהצלחה!

סגירת תפריט
×
×

עגלת קניות