איך להכין נשיקות ממותגות?

כדי להכין בעצמכם נשיקות ממותגות תצטרכו מספר דברים:

נשיקות ממותגות לראש השנה

אופן ההכנה:

מכינים מרנג שוויצרי:

ל-2 דפים בתבנית יש צורך ב-3 חלבונים מביצים גדולות – בערך 110 גרם חלבון 
היחס של הסוכר הוא פי 2.
שמים את הסוכר והחלבונים בקערה על סיר עם מים על הגז (בן מארי) וטורפים בערך 8 דקות עד להמסת הסוכר, רצוי למדוד עם מדחום ולהסיר מהגז כשמגיעים ל- 55 מעלות, (אם אין מדחום, בודקים עם האצבע אם אין גרגירי סוכר בתחתית הקערה אחרי 7-8 דקות)
לאחר שהסרנו את הקערה מהסיר צריך לנגב אותה מהמים ולהעביר את החלבונים והסוכר לקערת מיקסר.
מקציפים במהירות גבוהה כ- 10 דקות עד לקבלת מרנג יציב מאוד ומבריק.
מעבירים את המרנג לשקית זילוף עם צנטר שאתם אוהבים (משונן, חלק, כוכב)
ומזלפים על שקף הטרנספר קרוב מאוד להדפסה, על הצד המחוספס, אין צורך בנייר אפייה.
אופים בטורבו 80 מעלות למשך שעתיים וחצי.
ישנם תנורים שיש צורך להשאיר דלת מעט פתוחה כדי שהלחות תצא.

דגשים וטיפים:

  • חשוב מאוד שלא תהיה אף טיפת חלמון בחלבונים, אחרת המרנג לא יקציף.
  • רצוי לנקות את כל הציוד עם נייר סופג ומעט חומץ.
  • קורט מלח עוזר לפתוח את החלבון בהקצפה.
  • יש לאפות בתחתית התנור.
  • ישנם תנורים שיש צורך להשאיר דלת מעט פתוחה כדי שהלחות תצא. תצטרכו להכיר את התנור שלכם.
  • אם הנשיקות מתפוצצות או משנות צבע זה אומר שהטמפ׳ חמה מדי, הורידו 5 מעלות.
  • אם ההדפסה נמרחת לכם זה אומר שיש אדים ולחות בתנור, השאירו חריץ פתוח בדלת.
  • זלפו ישר איך שסיימתם להקציף, אל תתנו למרנג לחכות.
  • נשיקות לא אוהבות לחות. לאחר האפייה קררו אותן מעט וארזו אותן בצנצנת אטומה.
  • נתקו אותן מהשקף מיד בתום האפייה כשהן עדיין חמות.
  • אם נשאר לכם מרנג ניתן להכין נשיקות צבעוניות ולהכניס בשלב העליון בתנור.

בהצלחה!

סגירת תפריט
×
×

עגלת קניות